Brengt kennis samen
Op werkdagen voor 21.00 uur besteld, morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 20,-.

Sluit aan bij NIMA exameneisen!

Vind hier studiemateriaal voor het hoger onderwijs!

Wij ontwikkelen een breed aanbod aan studiemateriaal voor het hoger onderwijs.

Ontdek onze studieboeken en kijk onder het kopje domein wat wij voor uw domein aan lesmateriaal hebben uitgebracht!
Benieuwd naar een studieboek? Vraag dan een gratis beoordelingsexemplaar aan!

Nieuws

Zojuist verschenen Handboek ContentStrategie 4

Nieuws 01/11 Het Handboek ContentStrategie 4 (HCS4) biedt uw studenten een theoretische en frisse basis vol praktische tips en tools om een effectieve contentstrategie te ontwikkelen en vooral ook uit te voeren.
Lees meer

Video Kent u Klinische Blik al? Auteur Coen van Heycop ten Ham vertelt u er meer over!

Nieuws 25/10 Studenten binnen de medische sector dienen een brede theoretische basis te verwerven. Om deze stof onder de knie te krijgen introduceren wij Klinische blik. Dit is een database met online oefentoetsen ontwikkeld door auteur Coen van Heycop ten Ham, bekend van ProActive Nursing en Klinische pathologie.
Lees meer

Recensie Handboek Online Marketing 6 (#HOM6)

Nieuws 28/09 Rein Hof is één van de gelukkigen die het dikke handboek al voor de officiële presentatie heeft mogen ontvangen.
Lees meer

Webinar ‘De beïnvloeding van de Online Marketingmix door Web 5: mixed reality, social algoritmen en privacywetgeving’

Nieuws 19/09 Op donderdag 1 november om 16.00 uur geeft Patrick Petersen een interactief webinar en geeft zijn visie op dit onderwerp. Lees verder om u aan te melden. Deelname is gratis.
Lees meer

Wij vieren dit jaar de Dag van de diëtist! Vijf praktische tips van de auteurs van 'Het diëtistisch consult'

Nieuws 19/09 Bent u benieuwd naar vijf praktische tips voor tijdens uw lessen? Lees hier de persoonlijke tips van de auteurs van het boek 'Het diëtistisch consult'.
Lees meer

Zojuist verschenen Solid modeling met Autodesk Inventor 2019

Nieuws 12/09 In deze nieuwe druk maakt de lezer aan de hand van eenvoudige voorbeelden kennis met het modelleren van onderdelen, het samenstellen van die onderdelen en leert die er 2D-tekeningen aan te onttrekken.
Lees meer

Zojuist verschenen De media-explosie (vijfde druk)

Nieuws 12/09 Het denken over massacommunicatie en issuesmanagement ontwikkelt zich razendsnel. De media-explosie groeit mee. In dit succesvolle boek zijn bestaande hoofdstukken grondig herzien op basis van alle nieuwe theorievorming. Er wordt focus gelegd op alle nieuwe (multi)media.
Lees meer

NIEUW Handboek Online Marketing 6!

Nieuws 12/09 De zesde editie van dit praktische en actuele management- en studieboek is totaal vernieuwd en nog completer gemaakt. Na 1,5 jaar herschrijven en produceren van extra (docent-)materiaal zijn verbeterpunten, een nieuwe structuur en updates doorgevoerd in een totaal nieuw, crossmediaal en werkzaam handboek.
Lees meer

Zojuist verschenen Verslaglegging van psychologisch onderzoek (vierde druk)

Nieuws 16/08 In 'Verslaglegging van psychologisch onderzoek' leren studenten hoe ze wetenschappelijke teksten kunnen schrijven. Met name aan de vorm en de inhoudelijke opbouw wordt veel aandacht besteed. Het boek bevat een combinatie van theorie en praktische oefeningen zodat studenten de vaardigheid onder de knie krijgen.
Lees meer

Zojuist verschenen Zelf leren schrijven (vierde druk)

Nieuws 08/08 Deze zomer is de vierde druk van Zelf leren schrijven verschenen. Dit is een online training waarmee studenten zelfstandig kunnen oefenen met diverse vaardigheden zoals structuur, citeren en zinsconstructie.
Lees meer