Brengt kennis samen
Op werkdagen voor 21.00 uur besteld, morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 20,-.

E-learning voor Wiskunde

Vind hier studiemateriaal voor het hoger onderwijs!

Wij ontwikkelen een breed aanbod aan studiemateriaal voor het hoger onderwijs.

Ontdek onze studieboeken en kijk onder het kopje domein wat wij voor uw domein aan lesmateriaal hebben uitgebracht.
Benieuwd naar een studieboek? Vraag dan een gratis beoordelingsexemplaar aan!

Nieuws

Winactie: Win een Meet & Greet en rondleiding bij Royal Smit Transformers!

Nieuws 01/08 Bij aankoop van het theorieboek Roloff/Matek machineonderdelen maak je nu kans op een meet & greet en rondleiding bij Royal Smit Transformers, de ontwikkelaar en producent van vermogenstransformatoren.Bij aankoop van het theorieboek Roloff/Matek machineonderdelen maak je nu kan...
Lees meer

Winactie Wat is onderzoek? 200.000 exemplaren verkocht!

Nieuws 01/08 Feest! Er zijn 200.000 exemplaren van Wat is onderzoek? verkocht. Hebben uw studenten het boek gekocht? Ze maken kans op mooie prijzen.Feest! Er zijn 200.000 exemplaren van Wat is onderzoek? verkocht. Hebben uw s...
Lees meer

Paul Postma over algoritmes

Nieuws 25/06 Paul Postma schreef een artikel met praktische voorbeelden over algoritmes.Paul Postma schreef een artikel met praktische voorbeelden over algoritmes.
Lees meer

Overhandiging eerste exemplaar Duurzaam bouwen

Nieuws 07/06 Hoe kan duurzaamheid een evenwichtige plek krijgen binnen het curriculum? Dat stond centraal tijdens de inspirerende bijeenkomst van afgelopen donderdag 6 juni met Jos Lichtenberg over zijn nieuwe boek Duurzaam bouwen.Hoe kan duurzaamheid een evenwichtige plek krijgen binnen het curriculum? Dat...
Lees meer

Alles voor NIMA A Marketing: sluit aan bij de exameneisen!

Nieuws 28/05 Goed nieuws! Het boek Alles voor NIMA A Marketing is gevalideerd door NIMA. Dat betekent dat dit boek officieel geschikt is voor uw studenten om zich voor te bereiden op het NIMA A-examen. Goed nieuws! Het boek Alles voor NIMA A Marketing is gevalideerd door NIMA. D...
Lees meer