Brengt kennis samen
Op werkdagen voor 21.00 uur besteld, morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 20,-.

E-learning voor Wiskunde

Vind hier studiemateriaal voor het hoger onderwijs!

Wij ontwikkelen een breed aanbod aan studiemateriaal voor het hoger onderwijs.

Ontdek onze studieboeken en kijk onder het kopje domein wat wij voor uw domein aan lesmateriaal hebben uitgebracht.
Benieuwd naar een studieboek? Vraag dan een gratis beoordelingsexemplaar aan!

Nieuws

Gratis college 10 oktober Dag van de Duurzaamheid

Nieuws 24/09 De dag van de duurzaamheid, op donderdag 10 oktober 2019, staat dit jaar geheel in het teken van onderwijs. Dit is aanleiding voor Boom hoger onderwijs, Prof. Dr. Ir. Jos Lichtenberg en Stichting W/E adviseurs om een gratis college aan te bieden over duurzaam bouwen.
Lees meer

Nu beschikbaar: nieuwe tutorial video's

Nieuws 16/09 Er zijn nieuwe tutorial video’s beschikbaar waarin de auteurs diverse thema’s uit het boek kort belichten. U krijgt een inhoudelijk beeld van wat het boek te bieden heeft. Daarnaast zijn de video’s ook goed in te zetten in de les.
Lees meer

Mini-masterclass Creativiteit stimuleren: zo activeert u de creatieve houding bij uw studenten

Nieuws 13/09 Hoe zit het eigenlijk met de creativiteit in de klas? De aandacht van studenten trekken en vasthouden is niet altijd makkelijk. Hoe activeer je je studenten?
Lees meer

'Cijfers zijn plat. Kijk ook naar wat erachter zit' - Nel Verhoeven

Nieuws 09/09 Van haar 'opus magnum' Wat is onderzoek?, dat op alle hbo-instellingen wordt gebruikt, verscheen alweer de zesde druk. Wiskunde is niks voor meisjes, zei haar leraar wiskunde ooit tegen Nel Verhoeven (1961). Prompt ging ze wiskunde studeren. Vooral statistiek lag haar goed: ze haalde tienen.
Lees meer

Peter 't Lam communiceren over communicatie

Nieuws 03/09 Hoe knoop je met eerstejaars studenten Communicatie het gesprek over het vak aan? Peter ’t Lam, senior lecturer en auteur van het boek Kernbegrippen van professionele communicatie, schreef een artikel over communiceren over communicatie.
Lees meer