Brengt kennis samen
Op werkdagen voor 21.00 uur besteld, morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 20,-.

E-learning voor Wiskunde

Vind hier studiemateriaal voor het hoger onderwijs!

Wij ontwikkelen een breed aanbod aan studiemateriaal voor het hoger onderwijs.

Ontdek onze studieboeken en kijk onder het kopje domein wat wij voor uw domein aan lesmateriaal hebben uitgebracht.
Benieuwd naar een studieboek? Vraag dan een gratis beoordelingsexemplaar aan!

Nieuws

'Cijfers zijn plat. Kijk ook naar wat erachter zit' - Nel Verhoeven

Nieuws 09/09 Van haar 'opus magnum' Wat is onderzoek?, dat op alle hbo-instellingen wordt gebruikt, verscheen alweer de zesde druk. Wiskunde is niks voor meisjes, zei haar leraar wiskunde ooit tegen Nel Verhoeven (1961). Prompt ging ze wiskunde studeren. Vooral statistiek lag haar goed: ze haalde tienen.
Lees meer

Peter 't Lam communiceren over communicatie

Nieuws 03/09 Hoe knoop je met eerstejaars studenten Communicatie het gesprek over het vak aan? Peter ’t Lam, senior lecturer en auteur van het boek Kernbegrippen van professionele communicatie, schreef een artikel over communiceren over communicatie.
Lees meer

Hackathon Van idee tot concept

Nieuws 05/08 Donderdag 20 en vrijdag 21 juni 2019 was de eerste editie van de Boom hoger onderwijs hackathon met als doel om binnen twee dagen tijd met een aantal teams verschillende vraagstukken uit te werken tot concrete concepten.
Lees meer

Winactie: Win een Meet & Greet en rondleiding bij Royal Smit Transformers!

Nieuws 01/08 Bij aankoop van het theorieboek Roloff/Matek machineonderdelen maak je nu kans op een meet & greet en rondleiding bij Royal Smit Transformers, de ontwikkelaar en producent van vermogenstransformatoren.
Lees meer

Winactie Wat is onderzoek? 200.000 exemplaren verkocht!

Nieuws 01/08 Feest! Er zijn 200.000 exemplaren van Wat is onderzoek? verkocht. Hebben uw studenten het boek gekocht? Ze maken kans op mooie prijzen.
Lees meer