Brengt kennis samen
Op werkdagen voor 21.00 uur besteld, morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 20,-.

Digitaal en modulair leermiddel voor Wiskunde

Interview met docent Bap Welting (HAN)

Studiemateriaal zelf samenstellen?

Dé plek voor het hoger onderwijs waar u terecht kunt voor gratis docentexemplaren, studiemateriaal, webinars, evenementen en nog veel meer.

Hoger onderwijs nieuws

Verwacht Ethiek voor verpleegkundigen

Nieuws 18/02 Met Ethiek voor verpleegkundigen leren (aankomende) verpleegkundigen verantwoorde keuzes te maken.
Lees meer

Zojuist verschenen Aan de slag met Excel 2019

Nieuws 15/02 Een nieuwe Aan de slag met Excel 2019 is zojuist verschenen! Dit praktische boek van Ben Groenendijk is volledig toegespitst op de behoeftes van studenten en professionals die Excel veelvuldig gebruiken.
Lees meer

Verwacht Beter in rapporteren (2e druk)

Nieuws 13/02 Beter in rapporteren helpt studenten om betere zakelijke teksten te schrijven. Het boek behandelt o.a. het schrijven van rapporten, papers, verslagen en scripties. De korte paragrafen, praktijkgerichte voorbeelden en bijbehorende website met oefeningen en feedback maken dit boek tot een echte hulp voor studenten.
Lees meer

Verwacht De kracht van reflectie

Nieuws 13/02 De kracht van reflectie laat zien hoe leraren systematisch kunnen leren van praktijkervaringen. Het boek helpt om reflectie concreet en inspirerend te maken. Hierdoor wordt de professionele ontwikkeling van de leraar versterkt.
Lees meer

Verwacht Levensfasen (4e druk)

Nieuws 13/02 Levensfasen geeft een overzicht van de biopsychosociale ontwikkeling van de mens, vanaf de conceptie tot aan de dood.
Lees meer