Brengt kennis samen
Op werkdagen voor 21.00 uur besteld, morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 20,-.

E-learning voor Wiskunde

Vind hier studiemateriaal voor het hoger onderwijs!

Wij ontwikkelen een breed aanbod aan studiemateriaal voor het hoger onderwijs.

Ontdek onze studieboeken en kijk onder het kopje domein wat wij voor uw domein aan lesmateriaal hebben uitgebracht.
Benieuwd naar een studieboek? Vraag dan een gratis beoordelingsexemplaar aan!

Nieuws

Zojuist verschenen: Cliënt centraal in de jeugdhulp

Nieuws 31/01 Als de cliënt centraal staat en het cliëntenperspectief leidend is in de jeugdhulp, wat betekent dat dan voor het handelen van de jeugdprofessional? Lees er meer over in het zojuist verschenen boek Cliënt centraal in de jeugdhulp.
Lees meer

Zojuist verschenen: Intervisie leren (3e druk)

Nieuws 31/01 In Intervisie leren wordt uitgelegd wat intervisie is en hoe deze kan bijdragen aan professionele ontwikkeling. In deze herziene derde druk is er extra aandacht voor o.a. de link tussen ervaringen en theoretische concepten, niveaus van reflectie en intervisie binnen de beroepscodes.
Lees meer

Zojuist verschenen: Handboek Marketing 4.0

Nieuws 17/01 De geheel vernieuwde versie van het standaardwerk Handboek Direct Marketing 3.0 van Paul Postma! Digital, data-driven, direct.
Lees meer

Docentenmiddag Onderzoeksvaardigheden | Programma compleet met sessies over onderzoekend vermogen, actieonderzoek en meer

Nieuws 15/01 Onze docentenmiddag Onderzoeksvaardigheden is al jaren erg populair. Ook dit jaar beloven we er weer een mooie dag van te maken. Trots maken we hierbij dan ook het programma bekend.
Lees meer

Docentenmiddag Marketing en Communicatie | Auteurs Paul Postma en Paul Stamsnijder maken programma compleet

Nieuws 15/01 Het programma is rond! Paul Postma en Richard Geukema geven een workshop over Marketing 4.0, digitaal, data-driven en direct, met een vleugje neuromarketing. Meer geïnteresseerd in stakeholdermanagement? Dan bent u aan het juiste adres bij de workshop van Paul Stamsnijder.
Lees meer