Brengt kennis samen
Op werkdagen voor 21.00 uur besteld, morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 20,-.

E-learning voor Wiskunde

Vind hier studiemateriaal voor het hoger onderwijs!

Wij ontwikkelen een breed aanbod aan studiemateriaal voor het hoger onderwijs.

Ontdek onze studieboeken en kijk onder het kopje domein wat wij voor uw domein aan lesmateriaal hebben uitgebracht.
Benieuwd naar een studieboek? Vraag dan een gratis beoordelingsexemplaar aan!

Nieuws

Verschenen Levensfasen 4e druk

Nieuws 11/04 'Levensfasen' geeft een overzicht van de biopsychosociale ontwikkeling van de mens, vanaf de conceptie tot aan de dood. 'Levensfasen' geeft een overzicht van de biopsychosociale ontwikkeling van de...
Lees meer

Artikel Hoe zet je de cliënt centraal in de jeugdhulp?

Nieuws 11/04 Het boek 'Cliënt centraal in de jeugdhulp' biedt (toekomstige) professionals handvatten hoe zij de jeugdige en zijn ouders centraal kunnen stellen en gebruik kunnen maken van de eigen kracht van cliënten in de jeugdhulp.Het boek 'Cliënt centraal in de jeugdhulp' biedt (toekomstige) professionals ...
Lees meer

Eerste exemplaar Ethiek voor verpleegkundigen overhandigd aan Ankana Spekkink

Nieuws 26/03 Tijdens het HGZO-congres op 22 maart overhandigde Bart Cusveller het eerste exemplaar van zijn boek Ethiek voor verpleegkundigen aan Ankana Spekkink, voorzitter van de commissie Ethiek van beroepsvereniging V&VN (Verpleegkundigen en Verzorgenden Nederland). Cusveller is opgeleid als verpleegkundige en als filosoof. Hij is docent zorgethiek aan de hbo-v van hogeschool Viaa in Zwolle en onderzoeker bij het lectoraat Zorg en zingeving.Tijdens het HGZO-congres op 22 maart overhandigde Bart Cusveller het eerste e...
Lees meer

Verwacht Kernbegrippen van professionele communicatie

Nieuws 06/03 Binnenkort verschijnt er nieuw studiemateriaal van Peter 't Lam en Paula Zweekhorst. Samen hebben ze Kernbegrippen van professionele communicatie ontwikkeld.Binnenkort verschijnt er nieuw studiemateriaal van Peter 't Lam en Paula Zwee...
Lees meer

Verschenen Handboek E-commerce van Patrick Petersen

Nieuws 04/03 Zojuist verschenen: Handboek E-commerce van Patrick Petersen!Zojuist verschenen: Handboek E-commerce van Patrick Petersen!
Lees meer