Brengt kennis samen
Op werkdagen voor 21.00 uur besteld, morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 20,-.

E-learning voor Wiskunde

Vind hier studiemateriaal voor het hoger onderwijs!

Wij ontwikkelen een breed aanbod aan studiemateriaal voor het hoger onderwijs.

Ontdek onze studieboeken en kijk onder het kopje domein wat wij voor uw domein aan lesmateriaal hebben uitgebracht.
Benieuwd naar een studieboek? Vraag dan een gratis beoordelingsexemplaar aan!

Nieuws

Zojuist verschenen: Inspiratie voor duurzame bedrijfsstrategie

Nieuws 17/08 Zes studenten schreven in samenwerking met hoofddocent Frank Croes het boek 'Inspiratie voor duurzame bedrijfsstrategie', waarin actuele thema’s op het gebied van duurzaamheid in de topsectoren worden behandeld.Zes studenten schreven in samenwerking met hoofddocent Frank Croes het boek '...
Lees meer

Zojuist verschenen: Het ontwerpen van een onderzoek

Nieuws 04/08 Voor veel studenten in het hoger onderwijs vormt het zelfstandig opzetten en/of uitvoeren van een onderzoek een struikelblok. Voorafgaand aan de uitvoering moet het onderzoek eerst opgezet worden. 'Het ontwerpen van een onderzoek' helpt de student bij deze lastige beginfase.Voor veel studenten in het hoger onderwijs vormt het zelfstandig opzetten en/...
Lees meer

Nieuw in de reeks ZorgBasics

Nieuws 27/07 ZorgBasics Praktijkgericht onderzoek is het nieuwste deel in de reeks ZorgBasics. In deze nieuwe uitgave staat praktijkgericht onderzoek in de zorg centraal. ZorgBasics Praktijkgericht onderzoek is het nieuwste deel in de reeks ZorgBas...
Lees meer

Haal meer uit fysiovaardig!

Nieuws 22/07 De reeks Fysiovaardig is vernieuwd. Naast een geheel nieuwe website zijn de delen 'Communicatieve vaardigheden' en 'Palpatievaardigheden en massagetherapie' volledig herzien. De reeks Fysiovaardig is vernieuwd. Naast een geheel nieuwe website zijn de d...
Lees meer

Zojuist verschenen: Transmedia storytelling

Nieuws 02/07 Met transmedia storytelling kun je een breed publiek op uiteenlopende manieren betrekken bij een verhaal. Het publiek kan zelfs een bijdrage leveren aan het verloop ervan. De beleving staat centraal, waardoor de onderliggende boodschap veel beter blijft hangen. Met transmedia storytelling kun je een breed publiek op uiteenlopende maniere...
Lees meer