Brengt kennis samen
Op werkdagen voor 21.00 uur besteld, morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 20,-.

E-learning voor Wiskunde

Vind hier studiemateriaal voor het hoger onderwijs!

Wij ontwikkelen een breed aanbod aan studiemateriaal voor het hoger onderwijs.

Ontdek onze studieboeken en kijk onder het kopje domein wat wij voor uw domein aan lesmateriaal hebben uitgebracht.
Benieuwd naar een studieboek? Vraag dan een gratis beoordelingsexemplaar aan!

Nieuws

Less is More / Less is a Bore

Nieuws 04/09 Ter gelegenheid van het afscheid van prof. Arthur Eger van de Universiteit Twente en het verschijnen van zijn boek ‘Graphic Design on Paper, Screens, and Products’ organiseert Arthur Eger een tentoonstelling in Museum TwentseWelle. Ter gelegenheid van het afscheid van prof. Arthur Eger van de Universiteit Tw...
Lees meer

Actueel, interactief en innovatief onderwijs

Nieuws 03/09 'Inspiratie voor duurzame bedrijfsstrategie' belicht actuele maatschappelijke thema’s binnen meerdere topsectoren.'Inspiratie voor duurzame bedrijfsstrategie' belicht actuele maatschappelijke...
Lees meer

Boom Lemma is Boom hoger onderwijs

Nieuws 24/08 Boom Lemma maakt sinds april 2015 deel uit van Boom hoger onderwijs.Boom Lemma maakt sinds april 2015 deel uit van Boom hoger onderwijs.
Lees meer

Zojuist verschenen: Inspiratie voor duurzame bedrijfsstrategie

Nieuws 17/08 Zes studenten schreven in samenwerking met hoofddocent Frank Croes het boek 'Inspiratie voor duurzame bedrijfsstrategie', waarin actuele thema’s op het gebied van duurzaamheid in de topsectoren worden behandeld.Zes studenten schreven in samenwerking met hoofddocent Frank Croes het boek '...
Lees meer

Zojuist verschenen: Het ontwerpen van een onderzoek

Nieuws 04/08 Voor veel studenten in het hoger onderwijs vormt het zelfstandig opzetten en/of uitvoeren van een onderzoek een struikelblok. Voorafgaand aan de uitvoering moet het onderzoek eerst opgezet worden. 'Het ontwerpen van een onderzoek' helpt de student bij deze lastige beginfase.Voor veel studenten in het hoger onderwijs vormt het zelfstandig opzetten en/...
Lees meer