Brengt kennis samen
Op werkdagen voor 21.00 uur besteld, morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 20,-.

E-learning voor Wiskunde

Vind hier studiemateriaal voor het hoger onderwijs!

Wij ontwikkelen een breed aanbod aan studiemateriaal voor het hoger onderwijs.

Ontdek onze studieboeken en kijk onder het kopje domein wat wij voor uw domein aan lesmateriaal hebben uitgebracht.
Benieuwd naar een studieboek? Vraag dan een gratis beoordelingsexemplaar aan!

Nieuws

Eerste exemplaar 'Dutch Professionals, powered by hbo' overhandigd aan premier Rutte

Nieuws 09/11 Op 5 november werd in een overvol Diligentia in Den Haag het eerste exemplaar van 'Dutch Professionals, powered by hbo' van Annette Lubbers en Esther Bakker aangeboden aan premier Rutte. Dit jubileumboek is gemaakt ter ere van het 40-jarig bestaan van de Vereniging Hogescholen. Op 5 november werd in een overvol Diligentia in Den Haag het eerste exemplaar...
Lees meer

Zojuist verschenen: Dutch Professionals, powered by hbo

Nieuws 05/11 Ter ere van het 40-jarig bestaan van de Vereniging Hogescholen is het jubileumboek 'Dutch Professionals' verschenen. De uitgave geeft een kijkje in de keuken van het hbo in 2015, kijkt terug en blikt vooruit naar de toekomst. Reportages en interviews met studenten, docenten, alumni en professionals geven een prachtig beeld van de dynamiek en diversiteit van de sector. Ter ere van het 40-jarig bestaan van de Vereniging Hogescholen is het jubileu...
Lees meer

Zojuist verschenen: Kwalitatief interviewen: kunst én kunde

Nieuws 04/11 Waarom nog een boek over kwalitatief interviewen? Het doen van kwalitatieve interviews wordt vaak onderschat. Het wordt teveel gelijkgesteld aan andere soort - al dan niet professionele - gesprekken. Waarom nog een boek over kwalitatief interviewen? Het doen van kwalitatieve i...
Lees meer

Zojuist verschenen: Bouwstenen voor High Impact Learning

Nieuws 30/10 Er is veel nodig om een top-opleidingsprogramma neer te zetten dat ‘joy of learning’ uitstraalt en gekenmerkt wordt door teamwork, vertrouwen in anderen, een bepaalde mindset, een lerende organisatie, energie, et cetera, om er maar een paar te noemen.Er is veel nodig om een top-opleidingsprogramma neer te zetten dat ‘joy of le...
Lees meer

Zojuist verschenen: Hersenletsel: begrijpen en begeleiden

Nieuws 19/10 Hersenletsel heeft ingrijpende gevolgen voor de getroffenen en hun naasten, maar deze gevolgen zijn niet altijd zichtbaar. Juist de onzichtbare gevolgen leiden vaak tot de grootste veranderingen in het dagelijks leven.Hersenletsel heeft ingrijpende gevolgen voor de getroffenen en hun naasten, m...
Lees meer