Brengt kennis samen
Op werkdagen voor 21.00 uur besteld, morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 20,-.

E-learning voor Wiskunde

Vind hier studiemateriaal voor het hoger onderwijs!

Wij ontwikkelen een breed aanbod aan studiemateriaal voor het hoger onderwijs.

Ontdek onze studieboeken en kijk onder het kopje domein wat wij voor uw domein aan lesmateriaal hebben uitgebracht.
Benieuwd naar een studieboek? Vraag dan een gratis beoordelingsexemplaar aan!

Nieuws

Zojuist verschenen: Kwalitatief interviewen: kunst én kunde

Nieuws 04/11 Waarom nog een boek over kwalitatief interviewen? Het doen van kwalitatieve interviews wordt vaak onderschat. Het wordt teveel gelijkgesteld aan andere soort - al dan niet professionele - gesprekken.
Lees meer

Zojuist verschenen: Bouwstenen voor High Impact Learning

Nieuws 30/10 Er is veel nodig om een top-opleidingsprogramma neer te zetten dat ‘joy of learning’ uitstraalt en gekenmerkt wordt door teamwork, vertrouwen in anderen, een bepaalde mindset, een lerende organisatie, energie, et cetera, om er maar een paar te noemen.
Lees meer

Zojuist verschenen: Hersenletsel: begrijpen en begeleiden

Nieuws 19/10 Hersenletsel heeft ingrijpende gevolgen voor de getroffenen en hun naasten, maar deze gevolgen zijn niet altijd zichtbaar. Juist de onzichtbare gevolgen leiden vaak tot de grootste veranderingen in het dagelijks leven.
Lees meer

Less is More / Less is a Bore

Nieuws 04/09 Ter gelegenheid van het afscheid van prof. Arthur Eger van de Universiteit Twente en het verschijnen van zijn boek ‘Graphic Design on Paper, Screens, and Products’ organiseert Arthur Eger een tentoonstelling in Museum TwentseWelle.
Lees meer

Actueel, interactief en innovatief onderwijs

Nieuws 03/09 'Inspiratie voor duurzame bedrijfsstrategie' belicht actuele maatschappelijke thema’s binnen meerdere topsectoren.
Lees meer