Brengt kennis samen
Op werkdagen voor 21.00 uur besteld, morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 20,-.

E-learning voor Wiskunde

Vind hier studiemateriaal voor het hoger onderwijs!

Wij ontwikkelen een breed aanbod aan studiemateriaal voor het hoger onderwijs.

Ontdek onze studieboeken en kijk onder het kopje domein wat wij voor uw domein aan lesmateriaal hebben uitgebracht.
Benieuwd naar een studieboek? Vraag dan een gratis beoordelingsexemplaar aan!

Nieuws

Zojuist verschenen: Ergovaardig

Nieuws 21/06 In deze volledig herziene derde druk van Ergovaardig zijn veelgebruikte ergotherapeutische vaardigheden beschreven met aandacht voor recente ontwikkelingen in de gezondheidszorg, de ergotherapeutische beroepspraktijk en het onderwijs. De vaardigheden zijn beschreven vanuit de uitgangspunten cliëntgericht werken, evidence-based practice en occupation-based ergotherapie.
Lees meer

Zojuist verschenen: Adviseren als sociaal beroep

Nieuws 16/06 Sociaal werkenden bezitten de basisvaardigheden om uitstekende adviseurs te worden. Adviseren als sociaal beroep biedt studenten zicht op hoe dat adviseren in hun beroepspraktijk eruit zou kunnen zien. Ook daagt het boek ze uit om na te denken over de eigen adviseurskwaliteiten.
Lees meer

Recently published: Project Management for PhDs

Nieuws 12/06 Only a small percentage of PhD students manage to complete their PhD thesis on time. How can you plan the PhD program in such a way that you do finish within the set time period?
Lees meer

Preview Positieve psychologie van arbeid en organisatie

Nieuws 01/06 Managementboek.nl publiceerde een preview van Positieve psychologie van arbeid en organisatie, het nieuwste boek van Herman Steenstra.
Lees meer

Zojuist verschenen: Inleiding SPSS 24

Nieuws 29/05 Onderzoeksresultaten analyseren met SPSS? Inleiding SPSS is al jarenlang favoriet in het hoger onderwijs. Het is de meest succesvolle methode om te leren werken met dit veelgebruikte softwareprogramma.
Lees meer