Brengt kennis samen
Op werkdagen voor 21.00 uur besteld, morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 20,-.

E-learning voor Wiskunde

Vind hier studiemateriaal voor het hoger onderwijs!

Wij ontwikkelen een breed aanbod aan studiemateriaal voor het hoger onderwijs.

Ontdek onze studieboeken en kijk onder het kopje domein wat wij voor uw domein aan lesmateriaal hebben uitgebracht!
Benieuwd naar een studieboek? Vraag dan een gratis beoordelingsexemplaar aan!

Nieuws

Preview Positieve psychologie van arbeid en organisatie

Nieuws 01/06 Managementboek.nl publiceerde een preview van Positieve psychologie van arbeid en organisatie, het nieuwste boek van Herman Steenstra.
Lees meer

Zojuist verschenen: Inleiding SPSS 24

Nieuws 29/05 Onderzoeksresultaten analyseren met SPSS? Inleiding SPSS is al jarenlang favoriet in het hoger onderwijs. Het is de meest succesvolle methode om te leren werken met dit veelgebruikte softwareprogramma.
Lees meer

Zojuist verschenen: Psychologie en de multiculturele samenleving (vierde druk)

Nieuws 22/05 Zijn psychologische processen, kenmerken en mechanismen te typeren als universeel of zijn ze cultuurgebonden? In Psychologie en de multiculturele samenleving komen deze en vele andere belangrijke theoretische en praktische vraagstukken aan de orde over de interculturele dimensie in de psychologie.
Lees meer

Zojuist verschenen: Hulpverlening bij intimiteits- en seksualiteitsproblemen

Nieuws 11/05 Wat zeg je en wat doe je, als iemand bij jou als hulpverlener aanklopt met intimiteits- en seksualiteitsproblemen? In dit handzame en gemakkelijk te lezen boek worden heldere kaders gegeven voor hulpverlening bij problemen met intimiteit en seksualiteit.
Lees meer

Zojuist verschenen: Psychologie en de multiculturele samenleving

Nieuws 08/05 Zijn psychologische processen, kenmerken en mechanismen te typeren als universeel of zijn ze cultuurgebonden? In Psychologie en de multiculturele samenleving komen deze en vele andere belangrijke theoretische en praktische vraagstukken aan de orde over de interculturele dimensie in de psychologie.
Lees meer