Brengt kennis samen
Op werkdagen voor 21.00 uur besteld, morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 20,-.

E-learning voor Wiskunde

Vind hier studiemateriaal voor het hoger onderwijs!

Wij ontwikkelen een breed aanbod aan studiemateriaal voor het hoger onderwijs.

Ontdek onze studieboeken en kijk onder het kopje domein wat wij voor uw domein aan lesmateriaal hebben uitgebracht.
Benieuwd naar een studieboek? Vraag dan een gratis beoordelingsexemplaar aan!

Nieuws

Zojuist verschenen De media-explosie (vijfde druk)

Nieuws 12/09 Het denken over massacommunicatie en issuesmanagement ontwikkelt zich razendsnel. De media-explosie groeit mee. In dit succesvolle boek zijn bestaande hoofdstukken grondig herzien op basis van alle nieuwe theorievorming. Er wordt focus gelegd op alle nieuwe (multi)media.
Lees meer

NIEUW Handboek Online Marketing 6!

Nieuws 12/09 De zesde editie van dit praktische en actuele management- en studieboek is totaal vernieuwd en nog completer gemaakt. Na 1,5 jaar herschrijven en produceren van extra (docent-)materiaal zijn verbeterpunten, een nieuwe structuur en updates doorgevoerd in een totaal nieuw, crossmediaal en werkzaam handboek.
Lees meer

Zojuist verschenen Verslaglegging van psychologisch onderzoek (vierde druk)

Nieuws 16/08 In 'Verslaglegging van psychologisch onderzoek' leren studenten hoe ze wetenschappelijke teksten kunnen schrijven. Met name aan de vorm en de inhoudelijke opbouw wordt veel aandacht besteed. Het boek bevat een combinatie van theorie en praktische oefeningen zodat studenten de vaardigheid onder de knie krijgen.
Lees meer

Zojuist verschenen Zelf leren schrijven (vierde druk)

Nieuws 08/08 Deze zomer is de vierde druk van Zelf leren schrijven verschenen. Dit is een online training waarmee studenten zelfstandig kunnen oefenen met diverse vaardigheden zoals structuur, citeren en zinsconstructie.
Lees meer

Combipakket ProActive Nursing: ontvang 10% korting op drie boeken!

Nieuws 12/07 ProActive Nursing is een standaardwerk binnen de Nederlandse ziekenhuizen, thuiszorg en ggz. Het helpt verpleegkundigen bij het klinisch redeneren. Om inzicht te krijgen in de zorgbehoefte van de patiënt en zo op een adequate en empathische manier patiëntveilige zorg te kunnen bieden.
Lees meer