Brengt kennis samen
Op werkdagen voor 21.00 uur besteld, morgen in huis. Gratis verzending vanaf € 20,-.

E-learning voor Wiskunde

Vind hier studiemateriaal voor het hoger onderwijs!

Wij ontwikkelen een breed aanbod aan studiemateriaal voor het hoger onderwijs.

Ontdek onze studieboeken en kijk onder het kopje domein wat wij voor uw domein aan lesmateriaal hebben uitgebracht.
Benieuwd naar een studieboek? Vraag dan een gratis beoordelingsexemplaar aan!

Nieuws

Wij vieren dit jaar de Dag van de diëtist! Vijf praktische tips van de auteurs van 'Het diëtistisch consult'

Nieuws 19/09 Bent u benieuwd naar vijf praktische tips voor tijdens uw lessen? Lees hier de persoonlijke tips van de auteurs van het boek 'Het diëtistisch consult'.
Lees meer

Zojuist verschenen Solid modeling met Autodesk Inventor 2019

Nieuws 12/09 In deze nieuwe druk maakt de lezer aan de hand van eenvoudige voorbeelden kennis met het modelleren van onderdelen, het samenstellen van die onderdelen en leert die er 2D-tekeningen aan te onttrekken.
Lees meer

Zojuist verschenen De media-explosie (vijfde druk)

Nieuws 12/09 Het denken over massacommunicatie en issuesmanagement ontwikkelt zich razendsnel. De media-explosie groeit mee. In dit succesvolle boek zijn bestaande hoofdstukken grondig herzien op basis van alle nieuwe theorievorming. Er wordt focus gelegd op alle nieuwe (multi)media.
Lees meer

NIEUW Handboek Online Marketing 6!

Nieuws 12/09 De zesde editie van dit praktische en actuele management- en studieboek is totaal vernieuwd en nog completer gemaakt. Na 1,5 jaar herschrijven en produceren van extra (docent-)materiaal zijn verbeterpunten, een nieuwe structuur en updates doorgevoerd in een totaal nieuw, crossmediaal en werkzaam handboek.
Lees meer

Zojuist verschenen Verslaglegging van psychologisch onderzoek (vierde druk)

Nieuws 16/08 In 'Verslaglegging van psychologisch onderzoek' leren studenten hoe ze wetenschappelijke teksten kunnen schrijven. Met name aan de vorm en de inhoudelijke opbouw wordt veel aandacht besteed. Het boek bevat een combinatie van theorie en praktische oefeningen zodat studenten de vaardigheid onder de knie krijgen.
Lees meer